Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1 01.01.1991 31.12.1991 Produkce

Položka klasifikace:

Maso vepřové čerstvé,chlazené,v celku,půlené

Úroveň Kód Název
4 020311 Maso vepřové čerstvé,chlazené,v celku,půlené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0203 Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031110 Vepřové maso z domácích prasat v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031190 Vepřové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024