Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0202 |
Maso hovězí zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023010 |
Hovězí přední čtvrti celé nebo dělené nejvýše do 5 kusů, každá čtvrť v sam. bloku; kompenz. čtvrti ve 2 blocích, z nichž jeden obs. přední čtvrť celou nebo dělenou nejvýše do 5 kusů a 2. obs. zadní čtvrť, krom svíčkové, v jednom kusu, vykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023050 |
Hovězí přední čtvrti s částí boku nebo bez něj a hovězí hrudí, vykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02023090 |
Hovězí maso, vykostěné, zmrazené (kromě předních čtvrtí celých nebo dělených nejvýše do 5 kusů, každá čtvrť v sam. bloku; kompenzovaných čtvrtí ve dvou blocích, z nichž jeden obsahuje přední čtvrť celou nebo dělenou nejvýše do pěti kusů a druhý obsahuje zadní čtvrť, krom svíčkové, v jednom kusu; předních čtvrtí a částí boku nebo bez něj a hovězích hrudí) |