Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.8 01.01.2008 31.12.2011 Produkce

Položka klasifikace:

Maso hovězí,čerstvé,chlazené,vykostěné

Úroveň Kód Název
4 020130 Maso hovězí,čerstvé,chlazené,vykostěné

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0201 Maso hovězí čerstvé chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02013000 Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024