Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.3 01.01.2002 31.03.2004 Produkce

Položka klasifikace:

Maso hovězí ost,čerstvé,chlazené,nevykostěné

Úroveň Kód Název
4 020120 Maso hovězí ost,čerstvé,chlazené,nevykostěné

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0201 Maso hovězí čerstvé chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012020 „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012030 Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012050 Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012090 Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 05.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024