Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.11 01.01.2022 09.09.9999 Produkce

Položka klasifikace:

Výrobky z obilovin získané bobtnáním nebo pražením (například pražené kukuřičné vločky – corn flakes); obiloviny (jiné než kukuřice) v zrnech, ve formě vloček nebo jinak zpracovaných zrn (kromě mouky, krupice a krupičky), předvařené nebo jinak připravené, jinde neuvedené ani nezahrnuté

Úroveň Kód Název
3 1904 Výrobky z obilovin získané bobtnáním nebo pražením (například pražené kukuřičné vločky – corn flakes); obiloviny (jiné než kukuřice) v zrnech, ve formě vloček nebo jinak zpracovaných zrn (kromě mouky, krupice a krupičky), předvařené nebo jinak připravené, jinde neuvedené ani nezahrnuté

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 2 - Kapitola 19 Přípravky z obilovin, mouky, škrobu nebo mléka; jemné pečivo
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190410 Výrobky z obilí získané bobtnáním,pražením
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190420 Potraviny z nepražených ovesných vloček
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190430 Pšenice bulgur
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190490 Obiloviny (jiné než kukuřice) v zrnech, ve formě vloček nebo jinak zpracovaných zrn, předvařené nebo jinak připravené, jinde neuvedené a nezahrnuté (kromě mouky, krupice a krupičky, výrobků z obilovin získaných bobtnáním nebo pražením a připravených potravin získaných z nepražených obilných vloček nebo ze směsí nepražených obilných vloček a pražených obilných vloček nebo nabobtnalých obilovin a pšenice bulgur)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 24.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024