Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.1 01.01.1992 31.12.1995 Produkce

Položka klasifikace:

Maso hovězí čerstvé chlazené

Úroveň Kód Název
3 0201 Maso hovězí čerstvé chlazené

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 2 - Kapitola 02 Maso a jedlé droby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020110 Maso hovězí,čerstvé,chlazené,v celku,půlené
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020120 Maso hovězí ost,čerstvé,chlazené,nevykostěné
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020130 Maso hovězí,čerstvé,chlazené,vykostěné
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024