Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 1 - Třída |
03 |
Živočišné, rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje a výrobky vzniklé jejich štěpením; upravené jedlé tuky; živočišné nebo rostlinné vosky |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1501 |
Sádlo vepř tuk jiný vepřový drůbeží škvařený |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1502 |
Lůj hovězí ovčí kozí syrový škvařený apod |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1503 |
Stearin olej z vepř sádla oleostearin aj neup |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1504 |
Tuky oleje frakce z ryb moř savců chem neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1505 |
Tuk z ovčí vlny a tukové látky z něj lanolin |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1506 |
Tuky oleje ost živočišné frakce chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1507 |
Olej sojový frakce i rafinovaný chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1508 |
Olej arašídový frakce i rafinovaný chem neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1509 |
Olivový olej a jeho frakce, získané z plodů olivovníku výhradně mechanickými nebo jinými fyzickými postupy za podmínek, při nichž nedochází ke změně oleje, a které nebyly podrobeny žádnému jinému zpracování než praní, dekantaci, odstřeďování nebo filtraci, též rafinovaný, ale chemicky neupravený |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1510 |
Ostatní oleje a jejich frakce, získané výhradně z oliv, též rafinované, avšak chemicky neupravené, a směsi těchto olejů nebo frakcí s oleji nebo frakcemi čísla 1509 |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1511 |
Olej palmový frakce i rafinovaný chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1512 |
Olej slunečnicový bavlníkový aj frakce neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1513 |
Olej kokosový babassový z jader palmových ap |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1514 |
Olej řepkový hořčičný frakce chemicky neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1515 |
Stálé rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje, včetně jojobového oleje, a jejich frakce, též rafinované, ale chemicky neupravené (kromě sojového, podzemnicového, olivového, palmového, slunečnicového, světlicového, bavlníkového a kokosového oleje, oleje z palmových jader a babassového, řepkového a hořčičného oleje) |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1516 |
Živočišné, rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje a jejich frakce, částečně nebo zcela hydrogenované, interesterifikované, reesterifikované nebo elaidinizované, též rafinované, ale jinak neupravené |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1517 |
Margarin směsi přípravky pokrm tuků olejů |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1518 |
Tuky oleje živ rostl frakce chem upravené jn |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1520 |
Glycerin voda glycerinová louh glycerinový |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1521 |
Vosky rostlinné včelí a jiné hmyzí vorvanina |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
1522 |
Degras zbytky po zpracování tuků vosků |