Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.8 01.01.2008 31.12.2011 Produkce

Položky klasifikace:

Úroveň
Filtr úrovně
   
Vyhledávání kódu
   
Vyhledávání názvu
4 200570 Olivy konzervované,ne v octě,nezmrazené
4 200560 Chřest konzervovaný,ne v octě,nezmrazený
4 200559 Fazole ost.konzervované,ne v octě,nezmrazené
4 200551 Fazole vyloupané konzerv,ne v octě,nezmrazené
4 200540 Hrách konzervovaný,ne v octě,nezmrazený
4 200520 Brambory konzervované,ne v octě,nezmrazené
4 200510 Zelenina homogeniz.konzerv,ne v octě,nezmraz.
3 2004 Zelenina ost připrav konzerv ne v octě zmraz
4 200490 Zelenina a směsi ost.konzerv,ne v octě,zmraz.
4 200410 Brambory konzervované,ne v octě,zmrazené
3 2003 Houby lanýže připravené konzerv ne v octě ap
4 200390 Ostatní houby konzervované, ne v octě
4 200320 Lanýže konzervované,ne v octě a kys.octové
4 200310 Houby konzervované,ne v octě a kys.octové
3 2002 Rajčata připravená konzervovaná ne v octě ap
4 200290 Rajčata ostatní konzervovaná,ne v octě
4 200210 Rajčata celá,krájená konzervovaná,ne v octě
3 2001 Zelenina ovoce ořechy aj části rostl upravené
4 200190 Zelenina,ovoce,ořechy aj konzerv.v octě ap
4 200110 Okurky,nakládačky,konzerv.v octě,kyselině oct
2 19 Přípravky z obilí mouky škroby mléka pečivo
3 1905 Zboží pekařské,pečivo,oplatky,rýžový papír,apod.
4 190590 Výr.pekařské,pečivo,hostie,těsto sušené ap
4 190540 Suchary,chléb opékaný ap výrobky opékané
4 190532 Oplatky a malé oplatky
4 190531 Sladké sušenky
4 190520 Perník
4 190510 Chléb křupavý zv."knackebrot"
3 1904 Výrobky z obilí získané bobtnáním pražením ap
4 190490 Obilí jiné,ne kukuřice,v zrnech,předvařené ap
zobrazit: 10 20 30 řádků na stránku Stránka:  << < ...187 188 189 190 191 192 193 194 195 ...> >>   (z 217)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 20.08.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025