Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.9 01.01.2012 31.12.2016 Produkce

Položky klasifikace:

Úroveň
Filtr úrovně
   
Vyhledávání kódu
   
Vyhledávání názvu
4 200981 Brusinková šťáva (Vaccinium macrocarpon,Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea)
4 200989 Šťáva z jakéhokoliv jednoho druhu ovoce nebo zeleniny,ne:brusinková šťáva
4 200990 Směsi šťáv,nezkvašené,bez alkoholu,i slazené
2 21 Přípravky potravinové různé
3 2101 Výtažky esence koncentráty kávy čaje maté ap
4 210111 Výtažky, esence a koncentráty z kávy
4 210112 Přípravky se základem z koncentrátů kávy
4 210120 Výtažky,esence,koncentráty z čaje,maté,přípr.
4 210130 Čekanka aj náhr.kávové pražené,výtažky,esence
3 2102 Droždí aj mikroorganismy prášky do pečiva
4 210210 Droždí aktivní
4 210220 Droždí aj mikroorganismy jednobuněčné neaktiv
4 210230 Prášky do pečiva hotové
3 2103 Přípravky pro omáčky směsi kořenité hořčice
4 210310 Omáčka sojová
4 210320 Kečup aj omáčky z rajčat
4 210330 Moučka hořčičná,hořčice připravená
4 210390 Přípr.pro omáčky,omáčky,směsi přísad ap ost.
3 2104 Přípravky pro polévky směsi přídavků potravin
4 210410 Přípr.pro polévky,bujony,připr.polévky,bujony
4 210420 Směsi potravinových přípravků homogenizované
3 2105 Zmrzlina eskymo apod výrobky i s kakaem
4 210500 Zmrzlina,eskymo apod výrobky,i s kakaem
3 2106 Přípravky potravinové jn
4 210610 Koncentráty a látky texturované bílkovinné
4 210690 Přípravky potravinové ostatní jn
2 22 Nápoje tekutiny lihové ocet
3 2201 Voda vody minerální sodovky neslazené led
4 220110 Vody minerální,sodovky,neslazené,nearomatiz.
4 220190 Vody neslazené,nearomatizované ost,led,sníh
zobrazit: 10 20 30 řádků na stránku Stránka:  << < ...31 32 33 34 35 36 37 38 39 ...> >>   (z 223)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 26.05.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2025