Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym Název Verze Platnost od Platnost do Rodina
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.9 01.01.2012 31.12.2016 Produkce

Položky klasifikace:

Úroveň
Filtr úrovně
   
Vyhledávání kódu
   
Vyhledávání názvu
4 030749 Sépie a olihně, ne: živé, čerstvé nebo chlazené
4 030751 Chobotnice, živé, čerstvé nebo chlazené
4 030759 Chobotnice, ne: živé, čerstvé nebo chlazené
4 030760 Hlemýždi, jiní než mořští plži
4 030771 Mlži, srdcovkovití a návky, živí, čerství nebo chlazení
4 030779 Mlži, srdcovkovití a návky, ne: živí, čerství nebo chlazení
4 030781 Ušně, živé, čerstvé nebo chlazené
4 030789 Ušně, ne: živé, čerstvé nebo chlazené
4 030791 Měkkýši ostatní, živí, čerství nebo chlazení
4 030799 Měkkýši ostatní, ne: živí, čerství nebo chlazení
3 0308 Vodní bezobratlí,ne: korýši a měkkýši
4 030811 Sumýši, živí, čerství nebo chlazení
4 030819 Sumýši, ne: živí, čerství nebo chlazení
4 030821 Ježovky, živé, čerstvé nebo chlazené
4 030829 Ježovky, ne: živé, čerstvé nebo chlazené
4 030830 Medúzy
4 030890 Vodní bezobratlí ostatní
2 04 Mléko vejce med vyrobky jedlé živočiš původu
3 0401 Mléko smetana nezahuštěná neslazená
4 040110 Mléko,smetana nezahuštěná,neslazená,tuk do 1%
4 040120 Mléko,smetana nezahuštěná,neslazená,tuk 1-6%
4 040140 Mléko,smetana nezahuštěná,neslazená,tuk 6-10%
4 040150 Mléko,smetana nezahuštěná,neslazená,tuk 10%+
3 0402 Mléko smetana zahuštěná slazená
4 040210 Mléko,smetana v prášku,zrnech ap,tuk do 1,5%
4 040221 Mléko,smetana v prášku ap,tuk nad 1,5%,neslaz
4 040229 Mléko,smetana v prášku ap,tuk nad 1,5%,slaz.
4 040291 Mléko,smetana zahuštěná,neslazená
4 040299 Mléko,smetana zahuštěná,slazená
3 0403 Podmáslí mléko smetana kyselá jogurt kefír
zobrazit: 10 20 30 řádků na stránku Stránka:  << < ...7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...> >>   (z 223)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 22.11.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025