| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 
                    2005 | 
                    Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059010 | 
                    Plody Capsicum připravené,konzervované,ne:sladké,zmrazené,v octě,kys.octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059030 | 
                    Kapary připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059050 | 
                    Artyčoky připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059060 | 
                    Mrkev připravená,konzervovaná,ne:zmrazená,v octě,kyselině octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059070 | 
                    Zeleninové směsi připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059075 | 
                    Zelí kyselé připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové | 
                  
                
                  
                    | Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 
                    20059080 | 
                    Zelenina ost.připravená,konzervovaná,ne:viz sazebník |