Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0304 |
Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041901 |
Rybí filé z nilského okouna (Lates niloticus), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041903 |
Rybí filé z pangase (Pangasius spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041913 |
Filé z lososa (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou a Oncorhynchus rhodurus), z lososa obecného a z hlavatky obecné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041915 |
Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu > 400 g |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041917 |
Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu <= 400 g, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita a Oncorhynchus gilae |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041918 |
Rybí filé z ostatních sladkovodních ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě z nilského okouna, pangase, lososa č. 0304.19.13, hlavatky obecné, pstruhů č. 0304.19.15 a 0304.19.17) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041931 |
Filé z tresek (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) a z ryb druhu Boreogadus saida, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041933 |
Filé z tresky tmavé (Pollachius virens), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041935 |
Filé z okouníků (Sebastes spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041939 |
Filé z mořských ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, ryb druhu Boreogadus saida, tresky tmavé a okouníků) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041991 |
Maso sladkovodních ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě filé) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041997 |
Řezy ze sleďů, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041999 |
Maso mořských ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, rybích filet a řezů ze sleďů ) |