Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation Name Version Valid from Valid to Family
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.7 01.01.2007 31.12.2007 Produkce

Classification Item:

Filé aj maso rybí čerstvé,chlazené,ostatní

Level Code Name
4 030419 Filé aj maso rybí čerstvé,chlazené,ostatní

Correspondences
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0304 Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041901 Rybí filé z nilského okouna (Lates niloticus), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041903 Rybí filé z pangase (Pangasius spp.), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041913 Filé z lososa (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou a Oncorhynchus rhodurus), z lososa obecného a z hlavatky obecné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041915 Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu > 400 g
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041917 Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu <= 400 g, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita a Oncorhynchus gilae
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041918 Rybí filé z ostatních sladkovodních ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě z nilského okouna, pangase, lososa č. 0304.19.13, hlavatky obecné, pstruhů č. 0304.19.15 a 0304.19.17)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041931 Filé z tresek (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) a z ryb druhu Boreogadus saida, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041933 Filé z tresky tmavé (Pollachius virens), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041935 Filé z okouníků (Sebastes spp.), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041939 Filé z mořských ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, ryb druhu Boreogadus saida, tresky tmavé a okouníků)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041991 Maso sladkovodních ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě filé)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041997 Řezy ze sleďů, zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041999 Maso mořských ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, rybích filet a řezů ze sleďů )
Language version of data: cs

Accessibility Popup window

Displayed on: 27.11.2024

Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024