Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
0304 |
Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041013 |
File z lososa obecného,atlantického,hlavatky dunajské čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041015 |
Rybí filé z druhu Oncorhynchus mikiss, čerstvé nebo chlazené, o hmotnosti 1 ks více než 400 g |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041017 |
Ostatní rybí filé z druhu Oncorhynchus mikiss, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041019 |
File z ryb sladkovodních ostatní čerstvé,chlazené,ne:pstruh,losos,hlavatka |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041031 |
File z tresek (Gadus morhua,ogac,macrocephalus),ryb Boreogadus saida čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041033 |
File z tresky tmavé (Pollachius virens) čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041035 |
File z ropušnice severní,okouníků čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041038 |
File ostatní čerstvé,chlazené,ne:z ryb sladkovodních,mořských-viz sazebník |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041091 |
Maso rybí i mleté z ryb sladkovodních čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041097 |
Filé ze sleďů čerstvé,chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
03041098 |
Maso rybí i mleté ostatní čerstvé,chlazené,ne:ze sladkovodních ryb,sleďů,file |