Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation Name Version Valid from Valid to Family
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.2 01.01.1996 31.12.2001 Produkce

Classification Item:

Sardinky,šproty čerst,chl,ne játra,jikry,mlíčí

Level Code Name
4 030261 Sardinky,šproty čerst,chl,ne játra,jikry,mlíčí

Correspondences
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026110 Sardinky Sardina pilchardus, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026130 Sardinky Sardinops, sardinely (Sardinella spp.), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03026180 Šproty (Sprattus sprattus), čerstvé nebo chlazené
Language version of data: cs

Accessibility Popup window

Displayed on: 05.11.2024

Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024