Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation Name Version Valid from Valid to Family
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.3 01.01.2002 31.03.2004 Produkce

Classification Item:

Lososi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Level Code Name
4 030212 Lososi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Correspondences
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021200 Losos, čerstvý nebo chlazený (Oncorhynchus nerka, gorbuscha, keta, tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou a Oncorhynchus rhodurus), losos obecný (atlantský) (Salmo salar) a hlavatka obecná (podunajská) (Hucho hucho)
Language version of data: cs

Accessibility Popup window

Displayed on: 06.11.2024

Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024