Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation Name Version Valid from Valid to Family
HS_KL Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) 1.1 01.01.1992 31.12.1995 Produkce

Classification Item:

Drůbež čerstvá,chlazená,nedělená

Level Code Name
4 020710 Drůbež čerstvá,chlazená,nedělená

Correspondences
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071011 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071015 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071019 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071031 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 80%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071039 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 73%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071051 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 85%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071055 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071059 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 63%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071071 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 82%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071079 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 75%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071090 Perličky čerstvé, chlazené
Language version of data: cs

Accessibility Popup window

Displayed on: 26.11.2024

Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024