Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
6650 CZ-CPA_2015_U6 Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Sýry a tvaroh

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
105140 Sýry a tvaroh 01.01.2015 09.09.9999

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10514 Sýry a tvaroh
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04061030 Mozzarella, čerstvá, též v tekutině, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04061050 Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních (kromě Mozzarelly)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04061080 Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04062000 Strouhané sýry nebo práškové sýry všech druhů
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063010 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, při jejichž výrobě byly použity pouze sýry Ementál, Gruyère a Appenzell a které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravené pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063031 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině <= 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063039 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině > 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063090 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku > 36 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04064010 Roquefort
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04064050 Gorgonzola
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04064090 Sýry s modrou plísní a jiné sýry obsahující plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti (kromě Roquefortu a Gorgonzoly)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069001 Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069013 Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069015 Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069017 Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069018 Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069021 Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069023 Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069025 Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069029 Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069032 Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069035 Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069037 Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069039 Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069050 Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069061 Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069063 Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069069 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069073 Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069074 Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069075 Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069076 Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069078 Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069079 Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069081 Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069082 Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069084 Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069085 Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069086 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069089 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069092 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069093 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069099 Sýry, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1051403002 Čerstvé (nezrající nebo nenaložené) sýry, včetně syrovátkového sýra a tvarohu
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1051405002 Strouhané sýry nebo práškové sýry všech druhů, sýry s modrou plísní a ostatní sýry (kromě tavených sýrů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1051407002 Tavené sýry, kromě strouhaných nebo práškových
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024