Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
6650 CZ-CPA_2015_U6 Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie 01.01.2015 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Zelenina (kromě brambor), ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
103918 Zelenina (kromě brambor), ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové 01.01.2015 09.09.9999

Vazby
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10391 Zpracovaná a konzervovaná zelenina, kromě brambor
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20011000 Okurky salátové a okurky nakládačky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019010 Čatní z manga, upravené konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019020 Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019030 Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019040 Jamy, batáty (sladké brambory) a podobné jedlé části rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019050 Houby, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019065 Olivy, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019070 Sladké papriky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019092 Palmová jádra, tropické ovoce a ořechy (tj. kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaya, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy), upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019097 Zelenina, ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě okurek salátových a okurek nakládaček, „Chutney“ z manga, plodů rodu Capsicum, jiných než sladkých paprikových lusků, kukuřice cukrové, jamů, batátů (sladkých brambor) a podobných jedlých částí rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, hub, oliv, palmových jader, sladkých paprik, kvajávy, manga, mangostanů, papáje, tamarindů, jablek kešú, liči, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahaya, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1039180012 Zelenina (kromě brambor a okurek), ovoce nebo ořechy konzervované vinným octem nebo kyselinou octovou
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1039180022 Okurky konzervované octem nebo kyselinou octovou
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 16.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024