Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10131 |
Konzervy a přípravky z masa, drobů a krve |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101111 |
Vepřové kýty a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101119 |
Vepřové plece a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101131 |
Vepřové kýty a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101139 |
Vepřové plece a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101190 |
Vepřové kýty, plece a kusy z nich, nevykoštěné, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě těch z domácích prasat) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101211 |
Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101219 |
Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101290 |
Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě těch z domácích prasat) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101910 |
Vepřové slaninové půlky nebo přední tři čtvrti, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101920 |
Vepřové zadní tři čtvrti nebo půlky, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101930 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101940 |
Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101950 |
Vepřové maso, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, slaninových půlek nebo předních tři čtvrtí, zadních tři čtvrtí nebo půlek, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101960 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101970 |
Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101981 |
Vepřové maso, z domácích prasat, vykostěné, sušené nebo uzené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101989 |
Vepřové maso, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02101990 |
Vepřové maso, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě masa z domácích prasat, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich a bůčků (prorostlých) a kusů z nich) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1013112002 |
Vepřové kýty nebo plece a kusy z nich, nevykostěné, solené nebo ve slaném nálevu, sušené nebo uzené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1013115002 |
Vepřové boky a kusy z nich, solené nebo ve slaném nálevu, sušené nebo uzené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1013118002 |
Vepřové maso sušené, nasolené nebo uzené včetně slaniny (kromě vepřové kýty, plece a jejich částí s kostí a boků a jejich částí ), ostatní |