Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10121 |
Drůbeží maso, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071110 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kuřata 83%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071130 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "kuřata 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071190 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071310 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071320 |
Půlky nebo čtvrtky kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071330 |
Celá křídla kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071340 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071350 |
Prsa a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071360 |
Stehna a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02071370 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072410 |
Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "krůty 80%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072490 |
Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a krku, bez běháků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "krůty 73%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "krůt 80%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072610 |
Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072620 |
Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072630 |
Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072640 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072650 |
Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072660 |
Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072670 |
Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02072680 |
Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074120 |
Maso z kachen, oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kachny 85%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074130 |
Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané "kachny 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074180 |
Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kachny 63%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "kachen 85% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074410 |
Maso z kachen, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074421 |
Půlky nebo čtvrtky kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074431 |
Celá křídla kachen, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074441 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074451 |
Prsa a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074461 |
Stehna a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074471 |
„Kachní paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02074481 |
Maso z kachen, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "kachních palet") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075110 |
Maso z hus, oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "husy 82%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075190 |
Maso z hus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané "husy 75%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "hus 82%) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075410 |
Maso z hus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075421 |
Půlky nebo čtvrtky hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075431 |
Celá křídla hus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075441 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075451 |
Prsa a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075461 |
Stehna a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075471 |
„Husí paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02075481 |
Maso z hus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "husích palet") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076005 |
Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076010 |
Maso z perliček, dělené, vykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076021 |
Půlky nebo čtvrtky perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076031 |
Celá křídla perliček, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076041 |
Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076051 |
Prsa a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076061 |
Stehna a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02076081 |
Maso z perliček, dělené, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich části) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012101002 |
Kuřata (včetně slepic) nedělená, čerstvá nebo chlazená |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012102002 |
Krocani a krůty nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012103002 |
Kachny, husy nebo perličky nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012105002 |
Kuřata (včetně slepic) dělená, čerstvá nebo chlazená |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012106002 |
Krůtí maso dělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1012107002 |
Kachny, husy a perličky dělené, čerstvé nebo chlazené |