Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10111 |
Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045011 |
Kozí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045013 |
Předky a půlené předky kozího masa, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045015 |
Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou kozího masa, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045019 |
Spojené kýty a oddělené kýty kozího masa, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045031 |
Nevykostěné kusy kozího masa, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů a šrůtek a půlených hřbetů a spojených kýty a oddělených kýt) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02045039 |
Vykostěné kusy kozího masa, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011140002 |
Kozí maso, čerstvé nebo chlazené |