Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie |
10111 |
Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02011000 |
Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012020 |
„Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012030 |
Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012050 |
Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012090 |
Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02013000 |
Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011114002 |
Hovězí a telecí maso v jateční úpravě vcelku, půlky, přední a zadní čtvrti, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) |
1011119002 |
Hovězí a telecí maso výsekové, čerstvé nebo chlazené |