| Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 4 - Třída | 1011 | Zpracované a konzervované maso (kromě drůbežího), vč. subdodavatelských prací | 
                
                  
                    | Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie | 101111 | Hovězí maso, čerstvé nebo chlazené | 
                
                  
                    | Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie | 101112 | Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené | 
                
                  
                    | Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie | 101113 | Skopové maso, čerstvé nebo chlazené | 
                
                  
                    | Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie | 101114 | Kozí maso, čerstvé nebo chlazené | 
                
                  
                    | Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie | 101115 | Koňské maso a maso jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené |