Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka |
020711 |
Maso ze slepic nedělené, čerstvé n. chlazené |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka |
01231 |
Drůbež neporcovaná, čerstvá nebo chlazená |
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie |
101210 |
Drůbeží maso, čerstvé nebo chlazené |
Seznam zboží, které není určeno pro zjednodušené vykazování do systému Intrastat (ZJEDVYK) |
02071190 |
Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%") |