Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
1121 |
Víno z čerstvých hroznů |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22043010 |
Vinný mošt, částečně kvašený (fermentovaný) nebo se zastaveným kvašením, mající skutečný objemový obsah alkoholu > 1 % obj. (kromě vinného moštu, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo jehož kvašení bylo zastaveno přidáním alkoholu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22043092 |
Vinný mošt, nezkvašený, koncentrovaný, o hustotě <= 1,33 g.cm-3 při 20 °C a mající skutečný objemový obsah alkoholu <= 1 %, avšak > 0,5 % obj. (kromě vinného moštu, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo jehož kvašení bylo zastaveno přidáním alkoholu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22043094 |
Vinný mošt, nezkvašený, nekoncentrovaný, o hustotě <= 1,33 g.cm-3 při 20 °C a mající skutečný objemový obsah alkoholu <= 1 %, avšak > 0,5 % obj. (kromě vinného moštu, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo jehož kvašení bylo zastaveno přidáním alkoholu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22043096 |
Vinný mošt, nezkvašený, koncentrovaný, o hustotě > 1,33 g.cm-3 při 20 °C a mající skutečný objemový obsah alkoholu <= 1 %, avšak > 0,5 % obj. (kromě vinného moštu, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo jehož kvašení bylo zastaveno přidáním alkoholu) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
22043098 |
Vinný mošt, nezkvašený, nekoncentrovaný, o hustotě > 1,33 g.cm-3 při 20 °C a mající skutečný objemový obsah alkoholu <= 1 %, avšak > 0,5 % obj. (kromě vinného moštu, jehož kvašení bylo předem zabráněno nebo jehož kvašení bylo zastaveno přidáním alkoholu) |