Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5695 SITC_U5 Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Ostatní cukry, vč. invertního cukru

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
06199 Ostatní cukry, vč. invertního cukru 01.01.1991 09.09.9999

Vazby
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0619 Ostatní cukry (laktóza, maltóza, glukóza, fruktóza) v pevné formě
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029010 Chemicky čistá maltóza, v pevném stavu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029030 Isoglukóza, obsahující 50 % hmotnostních fruktózy v sušině
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029050 Maltodextrin a maltodextrinový sirup (kromě toho s přísadami aromatických přípravků nebo barviv)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029071 Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující >= 50 % hmotnostních fruktózy v sušině
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029075 Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující < 50 % hmotnostních fruktózy v sušině, v prášku, též aglomerované
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029079 Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující < 50 % hmotnostních fruktózy v sušině (kromě cukru a melasy v prášku, též aglomerovaných)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029080 Inulinový sirup, přímý produkt získaný hydrolýzou inulinu nebo oligofruktózy, obsahující v sušině >= 10 %, avšak <= 50 % hmotnostních fruktózy ve volném stavu nebo jako sacharózu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 17029095 Cukr, v pevném stavu, včetně invertního cukru a směsí cukernátého sirupu obsahující 50 % hmotnostních fruktózy v sušině, bez přísady aromatických přípravků nebo barviv (kromě třtinového a řepného cukru, chemicky čisté fruktózy a maltózy, laktózy, javorového cukru, glukózy, fruktózy, maltodextrinu a sirupů z nich, isoglukózy, inulinového sirupu a zkaramelizovaného cukru a melasy)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 23.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024