Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0619 |
Ostatní cukry (laktóza, maltóza, glukóza, fruktóza) v pevné formě |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029010 |
Chemicky čistá maltóza, v pevném stavu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029030 |
Isoglukóza, obsahující 50 % hmotnostních fruktózy v sušině |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029050 |
Maltodextrin a maltodextrinový sirup (kromě toho s přísadami aromatických přípravků nebo barviv) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029071 |
Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující >= 50 % hmotnostních fruktózy v sušině |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029075 |
Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující < 50 % hmotnostních fruktózy v sušině, v prášku, též aglomerované |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029079 |
Cukr a melasa, zkaramelizované, obsahující < 50 % hmotnostních fruktózy v sušině (kromě cukru a melasy v prášku, též aglomerovaných) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029080 |
Inulinový sirup, přímý produkt získaný hydrolýzou inulinu nebo oligofruktózy, obsahující v sušině >= 10 %, avšak <= 50 % hmotnostních fruktózy ve volném stavu nebo jako sacharózu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
17029095 |
Cukr, v pevném stavu, včetně invertního cukru a směsí cukernátého sirupu obsahující 50 % hmotnostních fruktózy v sušině, bez přísady aromatických přípravků nebo barviv (kromě třtinového a řepného cukru, chemicky čisté fruktózy a maltózy, laktózy, javorového cukru, glukózy, fruktózy, maltodextrinu a sirupů z nich, isoglukózy, inulinového sirupu a zkaramelizovaného cukru a melasy) |