Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0567 |
Zelenina, upravená nebo konzervovaná, j.n. |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20054000 |
Hrách setý (Pisum sativum), upravený nebo konzervovaný jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20055100 |
Fazole (Vigna spp., Phaseolus spp.), vyloupané, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20055900 |
Fazole (Vigna spp., Phaseolus spp.), nevyloupané, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20056000 |
Chřest, upravený nebo konzervovaný jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20057000 |
Olivy, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059100 |
Bambusové výhonky, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059910 |
Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků a zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059920 |
Kapary, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059930 |
Artyčoky, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059950 |
Zeleninové směsi, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059960 |
Kysané zelí (kromě zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059980 |
Zelenina, upravená nebo konzervovaná jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazené, konzervované cukrem, homogenizované zeleniny čísla 2005 10 a rajčat, hub, lanýžů, brambor, kysaného zelí, hráchu setého (Pisum sativum) a fazolí rodu Phaseolus, chřestu, oliv, kukuřice cukrové (Zea mays var. saccharata), bambusových výhonků, plodů rodu Capsicum, jiných než sladké paprikové lusky, kaparů, artyčoků a zeleninových směsí) |