Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0567 |
Zelenina, upravená nebo konzervovaná, j.n. |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20011000 |
Okurky salátové a okurky nakládačky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019010 |
Čatní z manga, upravené konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019020 |
Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019030 |
Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019040 |
Jamy, batáty (sladké brambory) a podobné jedlé části rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019050 |
Houby, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019065 |
Olivy, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019070 |
Sladké papriky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019092 |
Palmová jádra, tropické ovoce a ořechy (tj. kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaya, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy), upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20019097 |
Zelenina, ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě okurek salátových a okurek nakládaček, „Chutney“ z manga, plodů rodu Capsicum, jiných než sladkých paprikových lusků, kukuřice cukrové, jamů, batátů (sladkých brambor) a podobných jedlých částí rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, hub, oliv, palmových jader, sladkých paprik, kvajávy, manga, mangostanů, papáje, tamarindů, jablek kešú, liči, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahaya, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů) |