Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0372 |
Korýši, měkkýši apod., upravení, konzervovaní, j.n. |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055100 |
Ústřice, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055200 |
Hřebenatky, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055310 |
Slávky jedlé, připravené nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055390 |
Slávky jedlé, připravené nebo v konzervách (kromě jen uzených a v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055400 |
Sépie a olihně, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055500 |
Chobotnice, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055600 |
Mlži, srdcovkovití a návky, připravení nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055700 |
Ušeň, připravená nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055800 |
Hlemýždi, připravení nebo v konzervách (kromě uzených a mořských plžů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16055900 |
Měkkýši, připravení nebo v konzervách (kromě uzených a ústřic, hřebenatek, slávek jedlých, sépií a olihní, chobotnic, ušní, hlemýžďů a mlžů, srdcovkovitých a návek) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16056100 |
Sumýši, připravení nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16056200 |
Ježovky, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16056300 |
Medúzy, připravené nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16056900 |
Vodní bezobratlí, připravení nebo v konzervách (kromě uzených a korýšů, měkkýšů, sumýšů, ježovek a medúz) |