Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0372 |
Korýši, měkkýši apod., upravení, konzervovaní, j.n. |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16051000 |
Krabi, připravení nebo v konzervách (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16052110 |
Krevety a garnáti, připravení nebo v konzervách, v bezprostředním obalu <= 2 kg (kromě jen uzených a v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16052190 |
Krevety a garnáti, připravení nebo v konzervách, v bezprostředním obalu > 2 kg (kromě jen uzených a v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16052900 |
Krevety a garnáti, připravení nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě uzených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16053010 |
Humří maso, vařené, pro výrobu humřího másla nebo humřích past, paštik, polévek nebo omáček |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16053090 |
Humři, připravení nebo v konzervách (kromě jen uzených a humřího masa, vařeného, pro výrobu humřího másla nebo humřích past, paštik, polévek nebo omáček) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16054000 |
Korýši, připravení nebo v konzervách (kromě uzených, krabů, krevet, garnátů a humrů) |