Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0371 |
Ryby, upravené nebo konzervované, j.n. kaviár |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041210 |
Filé ze sleďů, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041291 |
Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041299 |
Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného a těch v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041311 |
Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách, v olivovém oleji (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041319 |
Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených a v olivovém oleji) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
16041390 |
Sardinely a šproty, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených) |