Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0249 |
Ostatní sýry, tvaroh |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069001 |
Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069013 |
Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069015 |
Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069017 |
Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069018 |
Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069021 |
Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069023 |
Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069025 |
Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069029 |
Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069032 |
Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069035 |
Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069037 |
Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069039 |
Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069050 |
Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069061 |
Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069063 |
Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069069 |
Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069073 |
Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069074 |
Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069075 |
Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069076 |
Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069078 |
Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069079 |
Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069081 |
Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069082 |
Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069084 |
Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069085 |
Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069086 |
Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069089 |
Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069092 |
Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069093 |
Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
04069099 |
Sýry, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |