Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5695 SITC_U5 Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Drůbež neporcovaná, čerstvá nebo chlazená

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
01231 Drůbež neporcovaná, čerstvá nebo chlazená 01.01.1991 09.09.9999

Vazby
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0123 Maso, vnitřnosti drůbeže, čerstvé, chlazené, zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071110 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kuřata 83%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071130 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "kuřata 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071190 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072410 Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "krůty 80%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072490 Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a krku, bez běháků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "krůty 73%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "krůt 80%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074120 Maso z kachen, oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kachny 85%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074130 Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané "kachny 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074180 Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kachny 63%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "kachen 85% a 70%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075110 Maso z hus, oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "husy 82%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075190 Maso z hus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané "husy 75%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "hus 82%)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076005 Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 22.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024