Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0122 |
Maso vepřové, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031110 |
Vepřové maso z domácích prasat v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031190 |
Vepřové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031211 |
Vepřové kýty a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031219 |
Vepřové plece a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031290 |
Vepřové kýty, plece a kusy z nich, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě těch z domácích prasat) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031911 |
Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031913 |
Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031915 |
Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031955 |
Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031959 |
Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02031990 |
Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich) |