Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0121 |
Maso skopové nebo kozí, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02043000 |
Jehněčí maso v celku nebo půlené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044100 |
Skopové maso v celku a půlené, mrazené (kromě jehněčího) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044210 |
Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, mrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044230 |
Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, mrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044250 |
Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, mrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044290 |
Skopové maso, nevykostěné, mrazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044310 |
Jehněčí maso, vykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02044390 |
Skopové maso, vykostěné, zmrazené (kromě jehněčího) |