Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0121 |
Maso skopové nebo kozí, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02041000 |
Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042100 |
Skopové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě jehněčího) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042210 |
Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042230 |
Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042250 |
Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042290 |
Skopové maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02042300 |
Skopové maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |