Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5695 SITC_U5 Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Maso skopové, čerstvé nebo chlazené

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
01211 Maso skopové, čerstvé nebo chlazené 01.01.1991 09.09.9999

Vazby
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0121 Maso skopové nebo kozí, čerstvé, chlazené, zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02041000 Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042100 Skopové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě jehněčího)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042210 Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042230 Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042250 Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042290 Skopové maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042300 Skopové maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 16.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024