Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0112 |
Maso hovězí, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02021000 |
Hovězí maso v celku a půlené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022010 |
„Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022030 |
Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022050 |
Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02022090 |
Hovězí maso, nevykoštěné, zmrazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |