Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0111 |
Maso hovězí, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02011000 |
Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012020 |
„Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012030 |
Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012050 |
Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
02012090 |
Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |