| Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 2 - Oddíl | 01 | Maso a masné výrobky | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0121 | Maso skopové nebo kozí, čerstvé, chlazené, zmrazené | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0122 | Maso vepřové, čerstvé, chlazené nebo zmrazené | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0123 | Maso, vnitřnosti drůbeže, čerstvé, chlazené, zmrazené | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0124 | Maso koní, oslú, mezků, čerstvé, chlazené, zmrazené | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0125 | Poživatelné vnitřnosti (ne drůbeží) | 
                
                  
                    | Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0129 | Maso a vnitřnosti, čerstvé, chlazené, zmrazené, j.n. |