Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 2 - Oddíl |
01 |
Maso a masné výrobky |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0121 |
Maso skopové nebo kozí, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0122 |
Maso vepřové, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0123 |
Maso, vnitřnosti drůbeže, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0124 |
Maso koní, oslú, mezků, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0125 |
Poživatelné vnitřnosti (ne drůbeží) |
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina |
0129 |
Maso a vnitřnosti, čerstvé, chlazené, zmrazené, j.n. |