Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8)

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5585 KN8 Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
20060038 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů) 01.01.2022 09.09.9999
20060038 Zelenina,ovoce,ořechy,ovocné kůry a jiné části rostlin, s obs.cukru > 13% hmot. konz.cukrem (kromě třešní,kvajáv, mang,mangostanů,papájí,tamarindu,jablíček kešu,liči,jackfruit,sapot,mučenek,karambol,pitahayí a kokos.,kešu,para,arek.,kola a macad.ořechů) 01.01.2009 31.12.2021
20060038 Zelenina,ovoce,ořechy ost.konzerv.cukrem obsah cukru nad 13%,ne:viz sazebník 01.01.1995 31.12.2008

Atributy
Vykazování vlastní hmotnosti A

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 200600 Ovoce,ořechy,kůry,slupky aj konzervov.cukrem
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 06210 Ovoce, ořechy, kůra apod. konzervované cukrem aj.
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie 108224 Ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin konzervované cukrem
Seznam zboží, které není určeno pro zjednodušené vykazování do systému Intrastat (ZJEDVYK) 20060038 Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 17.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024