Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8)

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5585 KN8 Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Plody rodu Capsicum nebo Pimenta, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě sladké papriky)

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
07119010 Plody rodu Capsicum nebo Pimenta, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě sladké papriky) 01.01.2022 09.09.9999
07119010 Plody rodu Capsicum nebo Pimenta, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slané vodě, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě sladké papriky) 01.01.2009 31.12.2021
07119010 Papriky Capsicum,Pimenta prozatímně konzervované,nevhodné k požívání,ne:sladké 01.01.1992 31.12.2008

Atributy
Vykazování vlastní hmotnosti A

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 071190 Zelenina ost,směsi zelenin.prozatim.konzervov
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 05470 Zelenina předbežně konzervovaná, nevhodná k konzumaci
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie 103912 Zelenina prozatímně konzervovaná
Seznam zboží, které není určeno pro zjednodušené vykazování do systému Intrastat (ZJEDVYK) 07119010 Plody rodu Capsicum nebo Pimenta, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě sladké papriky)
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 17.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024