Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8)

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5585 KN8 Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položka číselníku:

Kozí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené

Kód Název Platnost
od
Platnost
do
02045011 Kozí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené 01.01.2022 09.09.9999
02045011 Kozí maso, v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené 01.01.2009 31.12.2021
02045011 Maso kozí kýty spojené i oddělené čerstvé, chlazené 01.01.1992 31.12.2008

Definice položky:

Beze změny plného textu, oprava pouze zkráceného textu, oprava provedena s platností od 1. 1. 2020.
Atributy
Vykazování vlastní hmotnosti A

Vazby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020450 Maso kozí
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 01213 Maso kozí, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie 101114 Kozí maso, čerstvé nebo chlazené
Seznam zboží, které není určeno pro zjednodušené vykazování do systému Intrastat (ZJEDVYK) 02045011 Kozí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 16.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024