| Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka |
020410 |
Jehně čerstvé,chlazené,v celku,půlené |
| Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka |
01211 |
Maso skopové, čerstvé nebo chlazené |
| Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie |
101113 |
Skopové maso, čerstvé nebo chlazené |
| Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 6 - Subkategorie |
101113 |
Skopové maso, čerstvé nebo chlazené |
| Seznam zboží, které není určeno pro zjednodušené vykazování do systému Intrastat (ZJEDVYK) |
02041000 |
Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |