Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo |
2005 |
Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059910 |
Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků a zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059920 |
Kapary, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059930 |
Artyčoky, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059950 |
Zeleninové směsi, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059960 |
Kysané zelí (kromě zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) |
20059980 |
Zelenina, upravená nebo konzervovaná jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazené, konzervované cukrem, homogenizované zeleniny čísla 2005 10 a rajčat, hub, lanýžů, brambor, kysaného zelí, hráchu setého (Pisum sativum) a fazolí rodu Phaseolus, chřestu, oliv, kukuřice cukrové (Zea mays var. saccharata), bambusových výhonků, plodů rodu Capsicum, jiných než sladké paprikové lusky, kaparů, artyčoků a zeleninových směsí) |