Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8)

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5585 KN8 Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položky číselníku:

   
Vyhledávání kódu
   
Vyhledávání názvu
Platnost
od    
Platnost
do    
04069001 Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů) 01.01.1995 09.09.9999
04069013 Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1997 09.09.9999
04069015 Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1997 09.09.9999
04069017 Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1997 09.09.9999
04069018 Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1995 09.09.9999
04069021 Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069023 Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069025 Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069029 Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069032 Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.2007 09.09.9999
04069035 Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069037 Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069039 Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069050 Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta) 01.01.1992 09.09.9999
04069061 Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069063 Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069069 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté 01.01.1992 09.09.9999
04069073 Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069074 Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.2015 09.09.9999
04069075 Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069076 Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1994 09.09.9999
04069078 Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1994 09.09.9999
04069079 Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069081 Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069082 Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1994 09.09.9999
04069084 Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1994 09.09.9999
04069085 Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) 01.01.1992 09.09.9999
04069086 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté 01.01.1994 09.09.9999
04069089 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté 01.01.2015 09.09.9999
04069092 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté 01.01.2015 09.09.9999
zobrazit: 10 20 30 řádků na stránku Stránka:  << < ...27 28 29 30 31 32 33 34 35 ...> >>   (z 330)
Zobrazit číselníky k datu: všechny (bez ohledu na datum platnosti)
platné k datu: datum
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 19.12.2025

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.18 © ČSÚ 2025