Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8)

Kód Akronym Název Platnost od Platnost do Rodina
5585 KN8 Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 01.01.1991 09.09.9999 Produkce

Položky číselníku:

   
Vyhledávání kódu
   
Vyhledávání názvu
Platnost
od    
Platnost
do    
02068099 Jedlé skopové a kozí droby, čerstvé nebo chlazené (kromě těch k výrobě farmaceutických výrobků) 01.01.1992 09.09.9999
02069010 Jedlé skopové droby, jedlé kozí droby, jedlé koňské droby, jedlé oslí droby a jedlé droby z mul a mezků, k výrobě farmaceutických výrobků, zmrazené 01.01.1992 09.09.9999
02069091 Jedlé koňské droby, jedlé oslí droby a jedlé droby mul a mezků, zmrazené (kromě těch k výrobě farmaceutických výrobků) 01.01.1992 09.09.9999
02069099 Jedlé skopové a kozí droby, zmrazené (kromě těch k výrobě farmaceutických výrobků) 01.01.1992 09.09.9999
04061030 Mozzarella, čerstvá, též v tekutině, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních 01.01.2015 09.09.9999
04061050 Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních (kromě Mozzarelly) 01.01.2015 09.09.9999
04061080 Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních 01.01.1993 09.09.9999
04063010 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, při jejichž výrobě byly použity pouze sýry Ementál, Gruyère a Appenzell a které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravené pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních 01.01.1992 09.09.9999
04063031 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině <= 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej) 01.01.1992 09.09.9999
04063039 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině > 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních) 01.01.1992 09.09.9999
zobrazit: 10 20 30 řádků na stránku Stránka:  << < ...783 784 785 786 787 788 789 790 791 ...> >>   (z 987)
Zobrazit číselníky k datu: všechny (bez ohledu na datum platnosti)
platné k datu: datum
Jazyková verze dat: cs en

Prohlášení o přístupnosti Nové okno

Zobrazeno dne: 30.11.2024

Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024