DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA)

Akronym: CZ-CPA_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2008 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 5

Položka: 10202 - Ryby, jinak upravené nebo konzervované; kaviár a kaviárové náhražky

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 4 - Třída 1020 Zpracované a konzervované ryby, korýši a měkkýši, vč. souvisejících služeb a prací
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102021 Rybí filé, sušené, solené nebo ve slaném nálevu, ne však uzené
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102022 Rybí játra, jikry a mlíčí, sušené, uzené, solené nebo ve slaném nálevu; rybí moučky, prášky a pelety, vhodné k lidské spotřebě
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102023 Ryby sušené, též solené nebo ve slaném nálevu
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102024 Ryby, vč. filé, uzené
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102025 Ryby, jinak upravené nebo konzervované, kromě hotových pokrmů z ryb
Klasifikace produkce (CZ-CPA) - úroveň 6 - Subkategorie 102026 Kaviár a kaviárové náhražky
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024