Akronym: CZ-CPA_2025_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2025 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 6
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2025) - úroveň 5 - Kategorie | 10513 | Máslo a mléčné pomazánky |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04051011 | Přírodní máslo o obsahu tuku >= 80 % hmotnostních, avšak <= 85 % hmotnostních, v bezprostředním obalu o čistém obsahu <= 1 kg (kromě dehydrovaného másla a ghee) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04051019 | Přírodní máslo o obsahu tuku >= 80 % hmotnostních, avšak <= 85 % hmotnostních (kromě přírodního másla v bezprostředním obalu o čistém obsahu <= 1 kg, dehydrovaného másla a ghee) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04051030 | Rekombinované máslo o obsahu tuku >= 80 % hmotnostních, avšak <= 85 % hmotnostních (kromě dehydrovaného másla nebo ghee) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04051050 | Syrovátkové máslo o obsahu tuku >= 80 % hmotnostních, avšak <= 85 % hmotnostních (kromě dehydrovaného másla nebo ghee) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04051090 | Máslo o obsahu tuku > 85 % hmotnostních, avšak <= 95 % hmotnostních (kromě dehydrovaného másla nebo ghee) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04052010 | Mléčné pomazánky o obsahu tuku >= 39 % hmotnostních, avšak < 60 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04052030 | Mléčné pomazánky o obsahu tuku >= 60 % hmotnostních, avšak <= 75 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04052090 | Mléčné pomazánky o obsahu tuku > 75 % hmotnostních, avšak < 80 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04059010 | Tuky a oleje získané z mléka o obsahu tuku >= 99,3 % hmotnostních a o obsahu vody <= 0,5 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04059090 | Tuky a oleje získané z mléka, dehydrované máslo nebo ghee (kromě těch o obsahu tuku >= 99,3 % hmotnostních a obsahu vody <= 0,5 % hmotnostních, přírodního, rekombinovaného a syrovátkového másla) |