DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 103114 - Brambory upravené nebo konzervované

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10311 Zpracované a konzervované brambory
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052010 Brambory, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě zmrazených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052020 Brambory v tenkých plátcích, smažené nebo pečené, též solené nebo ochucené, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě, nezmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20052080 Brambory, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové, nezmrazené (kromě brambor ve formě mouky, krupice nebo vloček a brambor v tenkých plátcích, smažených nebo pečených, též solených nebo ochucených, v hermeticky uzavřených obalech, vhodné k okamžité spotřebě)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1031143002 Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, ve formě mouky, krupice nebo vloček (kromě lupínků, ve vinném octě nebo kyselině octové)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1031146002 Brambory upravené nebo konzervované, nezmrazené, včetně bramborových lupínků (kromě sušených, ve vinném octě nebo kyselině octové nebo ve formě mouky, krupice nebo vloček)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 06.11.2024